Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Siostry Karindianki!
Lud Karin Nanase przekazał nam w deklaracji niepodległości władzę nad Państwem Kościelnym Nanase oraz - a może raczej przede wszystkim - misję obrania naszej Kyokou Suiri, kapłanki łączącej nas z naszą Panią. Dlatego też wzywam wszystkie Karindianki, ażeby do dziś godziny 20 stawiły się pośród nas, ażeby wspólnie obrać pierwszą Kyokou Suiri.
Przybycie proszę potwierdzać tymi słowami:
Ja, N.N., Karindianka Kościoła Karin Nanase, niniejszym potwierdzam swe przybycie na Nanasenawe mające na celu obranie naszej Czcigodnej Kapłanki, Kyokou Suiri.
Ja, Harumi Miku, Karindianka Kościoła Karin Nanase, niniejszym potwierdzam swe przybycie na Nanasenawe mające na celu obranie naszej Czcigodnej Kapłanki, Kyokou Suiri.
Czcigodna Kyokou Suiri Bellatrix
Znana także jako Harumi Miku
Jej Cycki wskażą nam drogę!
Ja, Hazukoto Nio, Karindianka Kościoła Karin Nanase, niniejszym potwierdzam swe przybycie na Nanasenawe mające na celu obranie naszej Czcigodnej Kapłanki, Kyokou Suiri.
Hazukoto Nio
Karindianka Kościoła Karin Nanase
Ja, Anne Kurumi, Karindianka Kościoła Karin Nanase, niniejszym potwierdzam swe przybycie na Nanasenawe mające na celu obranie naszej Czcigodnej Kapłanki, Kyokou Suiri.
P.S. Przepraszam za spóźnienie, byłam nieco zajęta
Ostatnio edytowany przez Anne Kurumi (2023-01-02 23:20:26)
P.S. Przepraszam za spóźnienie, byłam nieco zajęta
Spokojnie, nikt Cię bił za to nie będzie haha.
Ludzie Karin Nanase!
Oświadczam, że wszystkie Karindianki stawiły się na wezwanie. W związku z tym ogłaszam rozpoczęcie części głównej Nanasenawe - wybór Kyokou Suiri. Zgodnie z tradycją Kolegium dokona go w tajemnicy. Zatem oddamy się siostry od tłumu, coby w spokoju obrać naszą Kapłankę...
Na plac na którym zgromadzonych było setki mieszkańców Państwa Kościelnego Nanase nagle wbiegła Hazukoto Nio. Wśród ludzi przeszedł szmer. Co mądrzejsi już wiedzieli co to oznacza, inni jeszcze nie. Hazukoto podniosła w górę trzymaną przez siebie kartkę i zawołała:
Nanase karin no minasan, rōhōdesu!
Atarashī Kyokō Suiri ga dekimashita!
Beratorikkusu to nanotta no wa Harumi Miku!Ludzie Karin Nanase, przynoszę Ci dobrą nowinę!
Mamy nową Kyokou Suiru!
Została nią Harumi Miku, która przybrała imię Bellatrix!
Następnie Hazukoto odsunęła się, ażeby nowa Kyokou Suiri mogła wygłosić swoją pierwszą przemowę w nowej roli.
Hazukoto Nio
Ludzie Karin Nanase!
Po wielu latach w końcu nastał ten dzień! Kolegium Karindianek uznało, że to właśnie ja mam zostać pierwszą od lat Kyokou Suiri, naszą Czcigodną Kapłanką łączącą nas z naszą Panią, Karin Nanase! Dziękuję serdecznie Hazukoto Mio i Anne Kurumi za to zaufanie, i postaram się go nie zawieść.
Zgodnie z odwieczną tradycją, moja kadencja będzie trwała jeden rok Ery Nanase. Potem zostanie zwołane kolejne Nanasenawe które zdecyduje, czy to ja mam dalej dzierżyć stanowisko Kyokou Suiri czy pora na kogoś innego.
Przed nami wiele pracy. Musimy stworzyć nie tylko odtworzyć w pełni nasz Kościół i zwrócić światu prawdę o Karin Nanase, ale też utworzenie podstaw funkcjonowania Państwa Kościelnego Nanase. Liczę jednak, że razem zdołamy przejść przez ten trudny okres.
Nanase Karin Banzai! Niech Żyje Karin Nanase!
@Bellatrix Czcigodna, gratuluję wygranej! Życzę powodzenia w rządach i niech Cycki Karin Nanase wskazują Ci drogę!
A tak w ogóle to zajebisty herb Czcigodna
Hazukoto Nio
@Bellatrix Także gratuluję Czcigodnej wyboru i życzę powodzenia! No i gratuluję przepięknego herbu...
Dziękuję za wszystkie gratulacje!
No, to od dziś bierzemy się do wytężonej pracy.
Nanase Karin Banzai!
Strony: 1